Life’s Problems

[1]
Integra punya presentation slides nak kena update. Script pun nak kena update. Selasa ni patut kena rehearsal depan CEO. Ni sebab bulan June ni kami kena present kat Petronas Quality Day. Depan Presiden tu. Selasa ni jugak aku akan ke Kerteh insha Allah, sampai Jumaat. Kena present beberapa paper utk refinery convention. Hm, utk ni belum prepare sgt sebenarnya. Esok lah aku discuss dgn Radzif. Oh ya, montage pun tak buat apa lagi. Bulan April punya KPI report pun belum siap.

Kalau fikir semua sekali mmg berserabut kepala. What did I say about being busy..?

[2]
Sat ni PCwife aku buat hal, dia hang masa boot. Puas dah kami restart, dia hang mcm tu la jugak. Last-last aku try ‘kacau’ autoexec.bat dan config.sys punya files, dua files yg selalunya mmg aku tak berani nak kacau. Tengok-tengok, alhamdulillah, pc dia boot ok aje. Takat ni la. Kalau tadi dah berkira-kira nak format hard disk lah, nak hilang semua file lah.

Hilang satu problem. Ni ada 99 lagi nak kena tackle. Life.

ukashah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s