You Are Strange

[1]
Sat lagi insha Allah aku akan jadi student balik. Bukan full-time, tggungjawab aku dgn majikan masih ada. Exciting ada, suspense pun ada. Ye la dah lebih 5 tahun aku tinggalkan dunia pelajar.

Apsal aku belajar lagi? Reason yg paling apparent sbb kita tak sepatutnya habis belajar, kan? Min al-mahdi ila al-lahdi. Reason kedua, mcm yg aku selalu cakap kat org (la ni patut aku pulak apply): Kita nak bagi org something kita kena ada that something in the first place kan? Camana kita nak bagi org dua posen sedangkan kita pun takde dua posen?

[2]
On people: People are amazing. The more you know them, the more amazing they appear to be.

On people and me: They say: “You are strange because you are different.” I say: “You are strange because you are all the same.”

ukashah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s