Balik Kampung Safety Campaign

[1]
Ptg tadi sekali lagi kami bagi freebies kat semua staff – ada sampul duit raya, pamphlet road safety, kuih dgn air kotak utk buka puasa. Org mmg tak nak tolak benda2 free ni. Yg lebih penting anyway is the message yg kami nak sampaikan.

Alhamdulillah dpt jugak artikel aku diorg masukkan kat Petronas Intranet nye front page . Cuma org2 Legal ni main sedap diorg je edit artikel kita. Hentamlah…

[2]
Bila dah sudah, Che Din belanja kitorg sume berbuka kat Rasalina. Best time2 gini, terasa kebersamaan kami, walaupun a few tak dpt join…

ukashah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s