To Delhi

India

[1]
In a blink of an eye, I’m on another flight. Baru sekejap hari tu rasanya ke US, now I’m on MH190 to New Delhi. Buat HAZOP study supporting MG3LBO Project.

Aku tgh penat ni. Dua hari lepas aku kat PD for our Tech Dept IPC Away Day. Aku kena appointed as head organiser, and organising some 80 people in an event is very tiring. Tghari tadi, habis je away day 1pm, aku terus bertolak ke KLIA.

Now, tak sampai setgh jam into flight aku dah ngantuk. Tak tahan dah ni..

La.. Skrg diorg tgh serve satay pulak. Nampaknya tidur aku kena tunggu lah…

[2]
Qiblat dr Delhi is almost exactly west. Of bearing 266° 31′ 48″ to be exact. Checked in at Crowne Plaza, salat jama` maghrib and isha’, dan tidur. Unpacking can wait. Tomorrow HAZOP starts.

ukashah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s