That Special Breed

[1]
Khutbah yg boring. Something pasal kemakmuran dan tanggungjawab kita… Nevertheless aku menangis masa doa lepas salat, dgn dua perkataan yg menyentap hati aku: Palestine. Lubnan.

[2]
Management ni a special breed of people, aku rasa. And an unexpected one at that. Dua minggu aku prepare presentation slides aku utk company punya Management Committee, tapi bila nak present cuma sempat tengok sampai the 2nd slides aje. Lepas tu terus discuss, and suggest path forward. Tak sempat aku nak tunjuk slides lain psl what the issues are, the background, the options etc. In a way bagus, sbb tak perlu aku cakap banyak kat depan tu. But in another way, penat wo nak fikir apa nak masuk in those 12 slides…

ukashah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s