Satar Dan Keropok Lekor

[1]
La ni dah sampai Kuala Kemaman (on the way nak balik), aku pun teringat kat Fazaly pasal org rumah dia org Kemaman (dan Fazaly mmg kaki cari tempat makan sedap).

Dia kata kat Kuala Kemaman ni tmpat yg best satar dia: Cik Wan Aziz dan Pantai Timur. Tapi sudahnya kami tak jadi singgah pun, pasal terlebih lama spend time kat kedai keropok lekor…

ukashah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s